Handelsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Dansesneakers.dk:
Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Dansesneakers.dk.

Generelle oplysninger
CVR-nummer: 32 90 91 08
MaFe v. Majken Feldballe
H. C. Andersens Vej 27a
3000 Helsingør
Telefon: +45 22578020
E-mail: [email protected]

Dokumentation og vejledning
Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Dansesneakers.dk.
Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Dansesneakers.dk’s side, er denne af vejledende art. Dansesneakers.dk indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning.

Betaling
I denne butik kan du bestille dine varer online og betale med Dankort, Mastercard, Mobilpay-online og Bankoverførsel. Ved betaling med bankoverførsel bør du være opmærksom på, at du ikke er dækket af indsigelsesordningen. Alle priser i Dansesneakers.dk – på web-adressen https://www.dansesneakers.dk – er inkl. moms.

Vi tager ikke kortgebyrer og beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.


Reservation af beløb.
Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme.
Pengene er reserveret på dit kort eller konto indtil:
1) vi hæver beløbet, når vi sender varen, eller
2) indtil pengene bliver frigivet ifølge aftale med din kortudsteder.
Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder

 

Leveringstidspunkt og transport
Levering af varer fra Dansesneakers.dk anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med GLS som Pakkeshop-levering eller Postnord, medmindre kunden har firmaadresse, forsendelsen kan leveres til. Leveringstid 2-14 dage, afhængig af om varen er på lager.
Husk at tilføje dit mobilnr. til SMS-advisering om afhentning af pakker.
Ved særlig aftale kan varer evt. hentes ved lageret i Fredensborg.
Standard fragtpris til pakkeshop med GLS hos Dansesneakers er 55 dkr./Postnord 95kr, Privatlevering/GLS 85 kr. (Levering til EU, 325 kr afhængig af vægt/str.)

Risikoen for varerne
Risikoen for varer købt af Dansesneakers.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Fortrydelsesret
Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos dansesneakers.dk.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til [email protected] eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Du kan benytte vedlagte returfragt label til GLS. Dette er ikke et krav. Ved brug af den vedlagte returlabel vil du blive fratrukket 55 kr. ved fuld refundering.

Ved køb i December med henblik på julegave. Vil der være mulighed for at bytte/returnere varen indtil d. 14/1 i efterfølgende år. Med samme forholdsregler som ved køb resten af året. Se venligst ovenstående.

Ingen fortrydelsesret
Disse aftaler kan ikke fortrydes:

  • Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,
  • Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,
  • Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,

Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. Ved brug af den vedlagte returlabel vil du blive fratrukket 55 kr. ved fuld refundering


Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:
Dansesneakers.dk
Højvangen 6
3480 Fredensborg

Link til RETURSEDDEL til anvendelse ved returnering af varer.

Spørgsmål vedr. levering – tlf.: +45 22578020
Email: [email protected]

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse med forudgående aftale.

Reklamationsret
Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Dansesneakers.dk. Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Det er nødvendigt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig.
For varer med begrænset holdbarhed er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Dansesneakers.dk har stillet dig i udsigt.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Vi gør opmærksom på at det er muligt at få tilsendt returlabel ( GLS) på e-mail ved tilfælde af reklamation.

Varen sendes til:
Dansesneakers.dk
Højvangen 6
3480 Fredensborg

Link til RETURSEDDEL til anvendelse ved returnering af varer.

Spørgsmål vedr. levering – tlf.: +45 22578020
Email: [email protected]

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

Klageadgang
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Majken/Ejer på 22578020 eller [email protected]. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.naevneneshus.dk

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag – uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

Persondatapolitik
www.Dansesneakers.dk behandler oplysninger om dig som køber, med det formål at tilbyde og levere produkter. Behandlingen består af kundeadministration
Første gang, du køber en vare på Dansesneakers bliver du registreret som kunde. De personlige oplysninger, der registreres, er: navn, adresse, telefonnummer og e-mail. Dansesneakers registrerer desuden alternativ leveringsadresse, hvis du indtaster en sådan i forbindelse med købet.

Personoplysningerne registreres hos ”Mafe V. Majken Feldballe” og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes, idet bogføringsloven stiller krav om opbevaring af regnskabsmateriale i fem år. Oplysningerne hverken opbevares eller transmitteres krypteret.
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.
Når du køber på www.dansesneakers.dk giver det dig samtidig mulighed for at skrive dig op til nyhedsbrev (du skal vinge af), som du altid kan afmelde dig (tryk UNSUBSCRIBE nederst i mailen).
Webshoppen er bygget op i WordPress, og er koblet op med Nets, Woocommerce, UnoEuro og Quickpay, der sørger for betaling ved køb på hjemmesiden.
E-mail-adressen og telefonnummeret, som vi modtager via Dansesneakers i forbindelse med køb, benytter vi når vi skal i kontakt med dig som kunde. Disse oplysninger er udelukkende til brug for Dansesneakers og bliver ikke videregivet til 3. part.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

De dataansvarlige på https://dansesneakers.dk/ er MaFe v. Majken Feldballe

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: [email protected]

Standardfortrydelsesformular
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

eller print

Til:
Dansesneakers.dk
Højvangen 6
3480 Fredensborg
[email protected]

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:


Bestilt den: ___________________ Modtaget den: ___________________

RETURSEDDEL

Hvis du vil returnere varen til os, så vær sød at udfylde formularen her og send den med varen tilbage til os.

Dit ordrenr. Hos Dansesneakers.dk (det står på din bestillings-bekræftelse som du fik en kopi af sammen med varene):_____________

Dit Navn:_______________________________________________

Adresse: _______________________________________________

Postnr./by: _____________________________________________

Tlf.nr./Email:___________________________________________

Årsag til returneringen – sæt kryds ( valgfrit):

  • Størrelsen passer ikke.
  • Der er fejl ved varen (skriv gerne hvilken i kommentarfeltet)   
  • Andet (skriv gerne hvilket i kommentarfeltet)      
  • Jeg ønsker pengene retur. (hvis betaling er sket via Dankort, mobilpay eller paypal, vil pengene blive tilbageført samme vej!)
  • Jeg ønsker varen tilsendt i str. _____

De bedes indsat på reg.nr.______  konto nr. ____________________________

Evt. kommentar: ______________________________________________________

________________________________________________________________________

________________________________________________________________________

Varerne kan returneres med PostNord / fragtfirma. Køber afholder selv udgiften til retur forsendelse. Skal varen blot byttes til evt. anden str. Er det fragtfri forsendelse til kunde med evt. anden str.

Forbrugerens underskrift: _____________________________ Dato: ________

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 27/9-2023