Handelsebetingelser

VILKÅR

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Dansesneakers.dk:

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Dansesneakers.dk.

Dokumentation og vejledning

Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Dansesneakers.dk.

Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Dansesneakers.dk’s side, er denne af vejledende art. Dansesneakers.dk indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning.

Leveringstidspunkt og transport

Levering af varer fra Dansesneakers.dk anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med GLS som Pakkeshop-levering eller Postnord, med mindre kunden har firmaadresse, forsendelsen kan leveres til. Leveringstid 2-14 dage, afhængig af om varen er på lager.

Husk at tilføje dit mobilnr. til SMS-advisering om afhentning af pakker.

Ved særlig aftale kan varer evt. leveres i trænings-centret (Letsmove/Humlebæk, Forever/Helsingør).

Risikoen for varerne

Risikoen for varer købt af Dansesneakers.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Reklamation

Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Dansesneakers.dk skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Dansesneakers.dk.

Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Dansesneakers.dk har stillet dig i udsigt.

Oplysning om klagemuligheder:

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.
EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@dansesneakers.dk.
Pris og betaling
I denne butik kan du bestille dine varer online og betale med Dankort, Mobilpay-online,  (og Bankoverførsel). Alle priser i Dansesneakers.dk – på web-adressen https://www.dansesneakers.dk – er inkl. moms.

Fortrydelsesret

Dansesneakers.dk yder 14 dages fortrydelsesret gældende fra den dag, du modtager dine varer.
Hvis du  fortryder, skal du Indenfor de første 14 dage efter modtagelse af varene gøre indsigelse herom via email eller SMS. Herefter har du optil 14 dage at sende varen retur i. Husk at få kvittering på afsendelse. varene kan også afleveres ved direkte aflevering ved aftale.

Ved køb i December med henblik på julegave. Vil der være mulighed for at bytte/returnere varen indtil d. 14/1 i efterfølgende år. Med samme forholdsregler som ved køb resten af året. Se venligst ovenstående!

Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget – det vil bl.a. sige i originalemballage. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Forbrugeren kan fortryde et køb, selvom varen er blevet brugt.
En vare er kun brugt, hvis den bruges ud over, hvad der er muligt ved at afprøve varen i en fysisk butik.
Hvis varen er brugt, skal der laves en konkret vurdering af, hvad varen som brugt kan sælges for til en anden forbruger. En evt. værdiforringelse skal forbrugeren ikke have retur.
Refusion af indbetalt beløb vil ske indenfor 14 dage efter modtagelse af returneringen.

Databeskyttelse

www.Dansesneakers.dk behandler oplysninger om dig som køber, med det formål at tilbyde produkter. Behandlingen består af kundeadministration

Første gang, du køber en vare på Dansesneakers bliver du registreret som kunde. De personlige oplysninger, der registreres, er: navn, adresse, telefonnummer og e-mail. Dansesneakers registrerer desuden alternativ leveringsadresse, hvis du indtaster en sådan i forbindelse med købet.

Oplysningerne opbevares optil fem år, idet bogføringsloven stiller krav om opbevaring af regnskabsmateriale i fem år. Oplysningerne hverken opbevares eller transmitteres krypteret.

Når du køber på www.dansesneakers.dk giver det dig samtidig mulighed for at skrive dig op til  nyhedsbrev (du skal vinge af), som du altid kan afmelde dig (tryk UNSUBSCRIBE nederst i mailen).

Webshoppen er bygget op i WordPress, og er koblet op med Nets, Woocommerce, UnoEuro og Quickpay, der sørger for betaling ved køb på hjemmesiden.

E-mail-adressen og telefonnummeret, som vi modtager via Dansesneakers i forbindelse med køb, benytter vi når vi skal i kontakt med dig som kunde. Disse oplysninger er udelukkende til brug for Dansesneakers og bliver ikke videregivet til 3. part.

Returadresse:
Dansesneakers.dk
Højvangen 6
3480 Fredensborg

Spørgsmål vedr. levering – tlf.: +45 22578020

Email: info@dansesneakers.dk

Virksomhedsoplysninger:
CVR-nummer: 32 90 91 08
MaFe v. Majken Feldballe
H. C. Andersens Vej 27a
3000 Helsingør